Cena:€0

1 Gab Peldošās Dzērienu Turētājs Baseins Baseins, Dzērienu Turētājs Pludiņiem Dzert Floaties Baseins Baseins Aksesuāri Pieaugušajiem

(0 Atsauksmes)
€7.83 €17.04

Pievienot grozam
  • Pieejamība Noliktavā
  • Sku w65598
Produkta informācija

1 gab Peldošās Dzērienu Turētājs Baseins Baseins, Dzērienu Turētājs Pludiņiem Dzert Floaties Baseins Baseins Aksesuāri Pieaugušajiem VASARAS SAJŪTA - Piepūšamās izplešanās izmērs: 70X50X10CM,Ar rokturi Saņemt savu dzērienu peldošās šajā vasarā un padarīt jūsu baseins populārākie galamērķi.Mūsu peldošais bārs, baseins ir viss, kas jums nepieciešams, lai saglabātu savu vasaras atmiņas izdzīvot!

KARSTĀ TUBBING - Jūs ikdienas dzīvē var būt milzīgs, lai ņem savu džakuzi pieredzi no parastā uz neparasto.Vai jūs plānojat ballīti vai solo sesija, mūsu džakuzi dzērienu turētājs padarīs jūsu dzērienu peldēt ar jums!

NAIDA IZKĀPŠANA NO ŪDENS, LAI DZER?Ļaujiet jūsu dzērienu peldēt ar jums ar mūsu peldošo galda baseins.Neļaujiet jūsu ērtībām tiks pārtraukts KĀDREIZ atkal!

LIELISKA DĀVANA - Pārsteigt savu ģimeni, kā viņi pelnījuši.Īpaša persona ir pelnījusi īpašu dāvanu, padarot mūsu peldošo paplātes baseins, tieši tas, kas jums nepieciešams!

Krāsa:pelēka

Materiāls:PVC

Iepakojuma Saturs:

1X Peldošās Dzērienu Turētājs Baseins

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta specifikāciju
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
Atsauksmes par šo produktu