Cena:€0

Ūdensizturīgs Velosipēdu Tālrunis Uzglabāšanas Soma Touchscreen Ūdensnecaurlaidīgs Velo Soma Bike Velosipēdu Velosipēdu Izmantošanu

(0 Atsauksmes)
€11.00 €15.72

Pievienot grozam
  • Pieejamība Noliktavā
  • Sku w299492
Produkta informācija

Tikko Nesen Velosipēdu Stūres Tālruni Somā Organizators Sejsegu Konstrukcija Samazina Saules gaismas Atstarošana Soma Bike Velosipēdu Velosipēdu Izmantošanu

Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1.Ūdensnecaurlaidīgs un Izturīgs, - Mūsu velosipēds tālrunis uzglabāšanas maiss ir izgatavots, izmantojot ūdensnecaurlaidīgus materiālus, nodrošinot, ka jūsu telefonu un citas mantas paliktu sausas pat lietū.Uz izturīga konstrukcija garantē ilgstošu izmantošanu, padarot to perfektu, āra riteņbraukšanas entuziastiem.

2.Viegli pieejama un Droša Uzglabāšana: Ar dubultu rāvējslēdzēju dizains, jūs varat viegli atvērt un aizvērt soma būs, kas nodrošina ērtu piekļuvi jūsu telefonu un citas essentials, braucot ar riteni.Velosipēda stūres tālruni somā organizators piedāvā plašu uzglabāšanas telpu, kas ļauj jums, lai saglabātu savu mantu, sakārtota un droša.

3.Touchscreen Saderība: Ar velo rotācijas tālrunis uzglabāšanas soma iezīmes touchscreen,-saderīgu logu, kas ļauj tālruni izmantot, neņemot to ārā no somas.Tas ļauj jums, lai virzītos kartes, mainīt mūziku, vai pat atbildēt uz zvaniem, atrodoties ceļā, nodrošinot drošu un ērtu velosipēdu pieredzi.

4.Saules gaismas Atstarošanas Samazināšanai: Projektēti ar sejsegu, mūsu velosipēdu soma efektīvi samazina saules gaismas atstarošana, kas nodrošina labāku redzamību un novērš atspīdumu uz jūsu telefona ekrāna.Šī funkcija uzlabo jūsu vispārējo velosipēdu pieredzi, jo īpaši, kad izjādes spilgtā saules gaismā vai grūti apgaismojuma apstākļos.

5.Universāls un Saderīgs: Piemērots gan kalnu velosipēdi un ceļu bikes, mūsu velosipēds tālrunis glabāšanas soma ir paredzēta vispārēju saderību.Tās regulējamas siksnas nodrošinās drošu un mājīgs fit par dažādām stūres izmēriem.Vai tu esi ar velosipēdu pilsētas vai izpētīt apvidus takas, šī soma ir uzticams pavadonis visās savas riteņbraukšanas piedzīvojumiem.

Specifikācija:

Materiāls: Audums

Izmērs: 10.5*18.5 cm

Ekrāns: Piemērots 4.5-6.4 collu mobilie telefoni

Paziņojums:

1.Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla sakarā ar gaismas efektu.

2.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 * Tālruņa Uzglabāšanas Maiss

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam ar vai bez express shipping, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ja jums ir kādi jautājumi par pasūtījumiem, un, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs sniegsim jums apmierinātu atbildi.Jo jūsu atbalsts ir mūsu virzītājspēks.

Produkta specifikāciju
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
Atsauksmes par šo produktu