Cena:€0

Cietā Riepu 10 Collu,10X2.70-6.5, Cieta Motorollera Riepu Bezkameru necaurduramām Riepu,sprādziendrošas Cietās Riepas Kugoo

(0 Atsauksmes)
€37.92 €58.34

Pievienot grozam
  • Pieejamība Noliktavā
  • Sku w255988
Produkta informācija

Spēcīga piemērojamība 10 x 2.7/6.5 Riepu Savietojams Emove Cruiser/gotrax G4/Lidināties-1 Α/evercross Motorollera/Boyueda 5600 watt utt.Elektriskā Motorollera/Hoverboard.

Spēcīgs uzlabot Triecienizturīgs, bridgestone Bezgaisa Dizains, Ievērojami uzlabotu ekspluatācijas riepu, vienlaikus padarot jūs ride ērtāku, kas atšķiras no tirgus zemākas pilna cietas riepas.

Poliuretāna Riteņi Izgatavoti no augstas kvalitātes gumijas materiāls un virsma, tā ir lieliska saķere, spiediena izturība, nodilumizturība un bez pretslīdes, ātri siltuma izkliedi, ilgu mūžu gumijas rievas.Sniegt jums pārliecību, lai risinātu jebkādu ceļu.Poliuretāna gumijas, poliuretāna un gumijas, ir raksturīga augstāka cietība nekā parastās gumijas, un ir īpašības, izturība, siltuma izolācija, skaņas izolācija, un triecienizturība.

Droši un Ērti 10 collu motorollera riepu nav iekšējā caurule, nav jāuztraucas par punkcija, bez apkopes, vienmēr labākā stāvoklī.Kā rezultātā, riepa var izturēt jebkuru spiediena izmaiņas, tāpat kā regulāru riepu ir tik spēcīga, kad pilnībā piepūstas.

Ko Jūs Saņemsiet 1 x 10x2.7 collu riepas. (Piezīme: 10X2.7 collu (kopīgi 10X2.70-6.5 un 255X70).

Krāsa: Melna

Materiāls: gumijas

Iepakojuma Saturs:

1 x motorollera riepu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta specifikāciju
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
Atsauksmes par šo produktu