Cena:€0

DA99 04158A Ledusskapis Durvju Viras Starpliku Komplekts Perfektu Fit un Uzticamu Veiktspēju Novērstu Noplūdi no Aukstā Gaisa

(0 Atsauksmes)
€1.89 €3.44

Pievienot grozam
  • Pieejamība Noliktavā
  • Sku w238759
Produkta informācija

Funkcijas:

*Premium Starpliku Komplekts: Ar DA99-04158A Ledusskapis durvju viras starpliku komplekts ir īpaši izstrādāta, Samsung ledusskapji, kas nodrošina perfektu fit un uzticamu veiktspēju.Šajā komplektā ietilpst 8 augstas kvalitātes blīves, lai nodrošinātu maksimālu pārklājumu.

*Droša Durvju Eņģe: Ar starplikām, šī komplekta nodrošināt drošu un blīvu aizbāzni jūsu ledusskapja durvju viras.Tie efektīvi novērš noplūdi no aukstā gaisa, palīdzot saglabāt optimālu temperatūru iekšpusē ledusskapja un saglabājot savu pārtikas produktus svaigus ilgāk.

*Vienkārša Uzstādīšana: Ar DA99-04158A blīvi komplekta, jūs varat viegli nomainīt nolietojušās vai bojātas blīves Samsung ledusskapis.Instalācijas process ir ātri un problēmu-free), kas ļauj jums baudīt to, kas pareizi darbojas, durvju viras, jo nav laika.

*Uzlabota Efektivitāte, proti, aizstājot vecās blīves ar šo komplektu, jūs varat uzlabot enerģijas efektivitāti jūsu ledusskapī.Stingri roņu radīto šīs starplikas, kas palīdz samazināt enerģijas zudumu, kā rezultātā pazeminās elektroenerģijas rēķinus un mazāku ietekmi uz vidi.

*Izturīga un Ilgi kalpo: Izgatavots no izturīga materiāla, uz starplikām, šī komplekta ir būvēts, lai pēdējā.Tie ir izturīgi pret nodilumu, nolietojumu un nodilumu, nodrošinot ilglaicīgu sniegumu un drošu blīvējumu jūsu ledusskapja durvju viras.

Specifikācijas:

Daļas Nosaukums:Ledusskapis durvju viras blīves komplekts

Materiāls: None

Izmērs:Nav

Krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

8* gasket

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Produkta specifikāciju
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
Atsauksmes par šo produktu